Το
Πανελλήνιο Σωματείο Ιδιωτικά Απασχολούμενων Εποπτών Δημόσιας Υγείας
θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα
«Σχεδιασμός και παρακολούθηση του
συστήματος HACCP
σε χώρους μαζικής εστίασης».
Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν ένα σύστημα HACCP, ποια είναι τα κρίσιμα σημεία ελέγχου σε χώρους μαζικής εστίασης, πώς να συντηρούν και να λαμβάνουν μέτρα ελέγχου, να ελέγχουν την παραγωγική διαδικασία, να αναγνωρίζουν τη σωστή λειτουργία του συστήματος κ.τ.λ
Με τη λήξη του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.
(Οι εκπαιδευόμενοι που τους ενδιαφέρει να μάθουν και πρακτικά τον σχεδιασμό του συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης, δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούν με επιχειρήσεις. Λοιπές πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους θα δοθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου).
Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ για τα μέλη και τους φοιτητές, 180 ευρώ για μη μέλη και λοιπές ειδικότητες.
Οι ημερομηνίες είναι
(Οι εκπαιδευόμενοι που τους ενδιαφέρει να μάθουν και πρακτικά τον σχεδιασμό του συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης, δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούν με επιχειρήσεις. Λοιπές πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους θα δοθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου).
Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ για τα μέλη και τους φοιτητές, 180 ευρώ για μη μέλη και λοιπές ειδικότητες.
Οι ημερομηνίες είναι
Σάββατο 2/4
Σάββατο 9/4
Κυριακή 10/4
Σάββατο 16/4
και οι ώρες 8.30-13.30,
με συνολική διάρκεια 24 ωρών.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν
στην Αθήνα (Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β).
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν
μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
το αργότερο έως τις 26/3,
στέλνοντας mail στο
με τα στοιχεία τους
(ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας)
ή
να επικοινωνήσουν με το
6979452255.